Diensten

Naast het Wixbe product portfolio levert Wixbe ook maatwerk machines en constructies. Maatwerk is altijd mogelijk, of het nu gaat om functionele machine eisen of om capaciteit en afmetingen.

Constructie techniek

Wixbe heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van diverse type constructies. Afhankelijk van de klant wensen kan een constructie dossier opgesteld van de fabricage, betreffende toegepaste materialen en verbindingstechnieken (red. laskwalificaties, materiaal certificaten, ed.). Constructies kunnen indien nodig worden doorgerekend aan de hand van de toepasbare geharmoniseerde normen. Calculaties worden op de engineering afdeling uitgevoerd, door middel van manuele berekeningen en/of Finite Element Analysis (FEM).Rapportage van structurele berekeningen tevens op aanvraag mogelijk.

Onderhoud & reparatie

Bij Wixbe kunt u terecht voor regulier onderhoud en inspecties van uw machinepark als hoogwerkers, bouwmachines, en toebehoren, ongeacht het merk en type. Complete revisies, herkeuringen en upgrades van machine veiligheid en emissie-eisen aan de hand van de meest recente wet en regelgeving behoort tevens tot onze specialiteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

Keuringen

Alle producten welke de fabriek van Wixbe verlaten zijn CE gemarkeerd. Indien van toepassing zijn machines voorzien van een type-goedkeuring door een onafhankelijke instantie (geaccrediteerde Notified Body). Keuringen en certificering aan de hand van andere internationale normen behoord tevens tot de mogelijkheden (red. CSA, EAC, FCC), Voor mogelijkheden en informatie over (her-)keuringen kunt u altijd contact opnemen.

Machinebouw op maat
Wereldwijde levering
Safety by design
Snelle levertijden

Machine laten bouwen? Maak een afspraak!

Contact opnemen