Betondumper BB-2625

Onze betondumpers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en worden zorgvuldig afgewerkt met afrondingen en schuine vlakken om het lossen van beton soepel te laten verlopen. De bak is voorzien van hydraulische cilinders voor aanpassingen, en een ingebouwde trillinggenerator zorgt ervoor dat beton moeiteloos uit de bak stroomt wanneer de klep aan de zijkant wordt geopend.

Met het ingebouwde waterreservoir, inclusief een krachtige waterpomp en lans, kan de betonbak direct na gebruik worden gereinigd, waardoor deze snel weer klaar is voor de volgende taak.

Onze betonbakken kunnen worden gemonteerd op verschillende machines en dumpers, en zijn eenvoudig aan te sluiten op het bestaande hydraulische systeem. Zowel de afmetingen als de inhoud van de bak voor beton en het waterreservoir kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bestaande betondumpers aan te passen of compleet nieuwe betondumpers te leveren, zodat ze perfect passen bij de behoeften van onze klanten.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder op de knop.

Offerte aanvragen Download specificaties

Specificaties

Motor
Kubota V3307
Emissie
EU Stage IIIB
Uitgaand vermogen
55.4 kW
Branstof
Diesel
Machinebouw op maat
Wereldwijde levering
Safety by design
Snelle levertijden